Jag har under många år varit intresserad av personligutveckling och mentalträning. I mitten av 90-talet kom jag i kontakt med meditation och kände att det hände något i mig, jag hittade ett inre lugn som hjälpte mig i min vardag. En längtan väcktes att kunna gå djupare, hitta flera verktyg och även kunna inspirera andra. Sedan dess har jag utbildat mig till Qigong och yogalärare. I ett allt mer stressigt samhälle, behöver vi kraftfullla verktyg för att skapa balans i våra liv, känna lugn i kroppen, få ny energi och glädje. Både yoga och Qigong är just sådana verktyg. Många morderna behandlingsmetoder har hämtat inspiration från yogan.

Jag brinner för barns lärande och utveckling, i mitt arbete som förskollärare känns det viktigt att skapa en lugn och trygg miljö, som stimulerar barns utveckling och kreativitet.
Jag har utbildat mig inom barnyogan för att väva ihop min kunskap som yoga och förskollärare. Barnyogan skapar utrymme för barnen att bara vara och varva ner, man behöver inte prestera något, låta det kreativa flödet få komma av sig självt i en lekfull miljö.                                   

Jag är nyligen färdig med min utbildning till sagopedagog, sagan är en magisk värld att skapa i tillsammans med barnen.

 Jag är utbildad lärare och terapeut  på institutet för medicinskyoga och Holiyogalärare, barnyoga steg 1 och 2 Kids Foundation, Sagopedagog. Certifierad massageterapeut, ger även chakraflödesmassage.

Varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor, vill anmäla dig till kurser eller beställa massagetid.

Mobil: 070-2011297
maritza.brostrom.61@gmail.com