Den 9 mars är det yoga i saltgrottan klockan 10.00-12.00. Ett pass för att skapa balans i kropp och sinne, en skön lång avslappning till vibrationerna av gongen, passet avslutas med en mantrameditation för inre balans.

Mars månad är en brytpunkt mellan vinter och vår, mörker och ljus. I alla brytpunkter är det extra viktigt att medvetet skapa balans i kroppen, eftersom det är lättare att hamna i obalans vid sådana tillfällen

kostnad för passet 200:- går att betala med actiway eller swisha

Välkommen att anmäla dig till passetHjärtaMaritza 0702011297

 

  

 

 

 

 

Välkommen till vårterminens yogakurser i saltgrottan 2019

Vi startar den 10 februari klockan 16:30-18:00  

Yogan vi utövar är Holiyoga. En mjuk och balanserande yoga där det kraftfulla ligger i det lilla. Med hjälp av olika asanas/övningar och andning tar du plats i hela din kropp.

Ett pass innehåller olika asanas/övningar varvat med stillhet och närvaro. Passen avslutas med avslappning och meditation.

Vårteminens tema är andning. Vi lär oss olika andningstekniker och gör yogapass för att balansera och fördjupa andetaget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 gånger pris för kursen: 1550:-

 

 

 

 

 

Det går att betala med swish och även Actiway om du är ansluten via friskvård på jobbet.

Holiyoga är en mjuk och fysisk enkel yogaform. Där du kan släppa på prestation. Kärnan är att skapa förutsättningar för balans och välmående i både kropp och själ. Yogan kan utövas både sittande på stol eller golv och anpassas efter deltagarens egen förmåga. Ett pass innehåller övningar, varvat med stillhet och närvaro. 

 En mycket potent yoga för kvinnans hormonsystem. Hormonyogan öppnar upp för mer energi, sinnlighet och lust att utforska sig själv och livet.

 

 

Specialpris för  passen ingår i våran praktik till Hormonyogalärar i priset ingår en månadspremunation på yogobe (träna yoga hemma via nätet) där det finns flera fantastiska hormonyogapass med Ulrica Gulz.

 

mobil: 070-2011297

maritza.brostrom.61@gmail,com

 

 

                                               

 

 

 

D